Filme în aer liber, degustări de vin și iarmaroace în ziua de sâmbătă, 16 iunie. #diez vă recomandă cele mai interesante evenimente

cinema_aer_liber_ecran_gonflabil_1_20447100_97862600_19625800_92129400_95944300

Cei mai interesați, activi și curioși dintre voi vor avea posibilitatea să-și găsească o activitate pe plac în ziua de sâmbătă, 16 iunie. Filme, iarmaroc, degustare și alte evenimente sugerate de #diez.

#Jurassic World 2: Un regat în ruină

Cu toate miracolele, aventurile și emoțiile sinonime cu una dintre cele mai populare și de succes francize din istoria cinematografiei, noua peliculă surprinde întoarcerea personajelor și a dinozaurilor preferați, împreună cu noile specii mai impresionante și înspăimântătoare ca oricând. După închiderea parcului tematic „Jurassic World” de pe Isla Nublar, dinozaurii se plimbă liberi pe insulă timp de patru ani, până când o erupție vulcanică le amenință existența. Claire Dearing, fostul manager al parcului, a înființat acum Grupul de protecție al Dinozaurilor, o organizație dedicată salvării acestora. Pentru a o ajuta să salveze dinozaurii rămași pe insulă, ea o recrutează pe Owen Grady, o fostă dresoare de dinozauri care a lucrat în parc. Owen încearcă, de asemenea, să-l localizeze pe Blue, ultimul rămas din cei patru dinozauri pe care i-a dresat și care a fost lăsat în urmă pe insulă, descoperind totodată o conspirație care ar putea perturba ordinea naturală a întregii planete.

#Invitația la Vals

Teatrul Geneza Art vine cu o „Invitație la Vals” către spectatori. Un spectacol mărturisire, cu o avalanșă de trăiri, care va pătrunde în conștiință și va atinge strunele emoțiilor. „Omul care caută adevăruri, e asemeni unui nefericit care valsează pe un teren minat. O dramă omenească despre mândrie și frica de a iubi prea mult”.

Prețul biletelor este 150 de lei. Ele poate fi cumpărate pe iTicket sau le puteți rezerva la numărul: 0691 32 746. Pagina evenimentului aici.

#Festival Sushi

Ești amator al bucătăriei japoneze? Îți place să descoperi gusturi noi? Atunci această ofertă este pentru tine. În această sâmbătă se dă start promoției ,.Festivalul sushi’’ achita 179 lei și mănânci sushi cât poți, la fel vor fi multe surprise și un program interesant. Rezervarea meselor este obligatorie. Nr. pentru rezervări: 060339884. Pagina evenimentului aici.

#Cinema în Aer Liber/Filmul „Эдди Орёл”

,,Open-air cinema”, este un proiect creat pentru toți cei care își doresc să experimenteze noi trăiri în această vară și să creeze amintiri frumoase împreuna cu prietenii, rudele, familia.

,,Open-air cinema” constă dintr-un cinema „construit” în sânul naturii, sub cerul liber, amenajat într-un stil modern, comod și călduros. Cu un ecran de proiecție, cu fotolii Bean-Bag, cu un bufet cu băuturi și înghețată, unde familiile, cuplurile, copiii, tinerii vor avea posibilitatea de a privi filme de diferite genuri: motivaționale, educative, filme de acțiune, romane, drame. Vor fi prezentate filme în fiecare duminică seară, iar scopul final al vizionării unui film constă în încurajarea participanților de a participa împreună la activități distractive, de a avea un schimb de experiență cu profesioniști în domeniul relației.

Prețul biletului e de 60 de lei. Locația – Parcul Grădina Botanica. Biletele le puteți procura pe iticket.md.

Programul evenimentului „Open Air Cinema” conține:

#18:00-19:00 -Partea distractiva: întâlnirea participanților; teren de joaca pentru copii;ceai/cafea;foto.

#19:00-20:00 -Partea oficial:Deschiderea,Prezentarea Proiectului;Concursuri/cadouri.

#20:00-21:45 Film „Эдди Орёл”

#22:00 -Doritorii rămân la un ceai/cafea,discuții asupra filmului.

Pagina evenimentului aici.

#Degustare de Vinuri Shervin – Vinuri Ialoveni

Sunteți invitați la o seară cu degustare de vinuri cu participarea producătorului! Sâmbăta, 16 iunie, ora 18.00 vino la Vinoteca wine.md, de pe str. Puskin 15, unde vei degusta și vorbi despre heres, shervin, sherry etc.

Vinuri spre degustare din noua serie:
1. Vinuri Ialoveni-(Heres) Shervin – Desert, rezervă 1990
2. Vinuri Ialoveni-(Heres) Shervin – Armonios Rezerve 1994
3. Vinuri Ialoveni-(Heres) Shervin – Tare Rezerve1995
4. Vinuri Ialoveni-(Heres) Shervin – Sec Rezerve 1994
5. Gloria, bautura tare
6. AKADEMOS, bautura tare 25 ani

Costul degustării – 100 de lei per persoană. Rezervare obligatorie: [email protected], mob: 069055724. Pagina evenimentului aici.

#Iarmaroc de caritate

Copiii și profesorii de la școala duminicală organizează sâmbătă, pe 16 iunie, la ora 10.00, un iarmaroc, unde se va putea procura diferite lucruri și bucate, pregătite de copii și părinți. Banii, care se vor aduna, vor fi donați pentru copiii din Sudanul de Sud, care suferă foamete, boli și sărăcie. Pagina evenimentului aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente