(video) Stagiunea de Vară. Cum a reușit dragostea de film și un defect de vorbire să-l ajute pe Cristian Perepeliuc să devină actor

perepeliuc

S-a îndrăgostit de film în copilărie, iar de atunci și-a pus bazele viitorului de actor. Publicul îl cunoaște pe Cristian Perepeliuc de pe scena teatrului „Geneza Art”, din spectacole cunoscute precum Dorian Grey, Cutia Neagră sau Invitație la Vals. Cristian ne-a povestit ce se ascunde în spatele cortinei și cum a fost „fabricat” actorul din el.

Cristian este un tânăr de 25 de ani, din Chișinău. El a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, iar în prezent își exercită meseria pe scena Teatrului „Geneza Art”. Pe lângă spectacolele zilnice pe care le joacă cu brio, Cristian are și niște scenarii care „se coc”, o echipă și proiecte interesante pentru viitor.

Încă din copilărie, Cristian era pasionat de film, însă ceea ce l-a îndemânat să facă teatru nu a fost dragostea pentru ecrane mari, dar un defect în vorbire. Despre parcursul său până în scenă, istorii de după culise și viziunea asupra teatrului perfect, aflăm de la Cristian din video.


Proiectul „Stagiunea de Vară” are scopul de a descoperi și de a promova atât arta teatrului autohton, cât și pe acei care o produc. Printr-o serie de interviuri, încurajăm tinerii să aprecieze una dintre ramurile care definește cultura și să se aprofundeze în domeniul creării acesteia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Liuba Țobenco
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente