(update) Fotografia care a făcut înconjurul lumii. Un nigerian şi-ar fi îngropat tatăl cu tot cu un BMW X5 nou

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) O poveste care susține că un bărbat nigerian și-a îngropat tatăl într-o mașină BMW este falsă. În urma unor investigații suplimentare, s-a descoperit că afirmațiile făcute iniţial erau false. S-a stabilit, de fapt, că maşina îngropată în pământ era dintr-un platou de filmare.


Un nigerian numit Azubuike şi-a îngropat tatăl cu tot cu un BMW X5 nou, posibil chiar în loc de un sicriu. O fotografie de la ceremonia de înmormântare a apărut pe Facebook, iar careva informaţii referitoare la acest eveniment le-a relatat portalul local naija.ng.

FOTO: facebook.com/zevigins.co

Azubuike este cunoscut în oraşul Ihiala din districtul Anambra drept un bogătaş şi acesta a cumpărat dintr-un salon auto local un BMW X5 nou-nouţ pentru a-l îngropa în pământ. Potrivit informaţiilor, bărbatul i-a promis în timpul vieţii tatălui său că îi va dărui o maşină rapidă, însă a întârziat să-i facă cadoul. Prin urmare, el şi-a dorit să-şi onoreze părintele într-un mod neobișnuit.

Fotografia de la înmormântare a devenit virală și s-a răspândit repede pe rețelele sociale. Mulţi internauţi au văzut pentru prima dată că, în loc de un sicriu, o mașină de teren de lux, posibil cu un om decedat în habitaclu, a fost îngropată în pământ.

Vezi şi: (video) În Mexic, sute de oameni s-au strâns la „înmormântarea” unui automobil. Ce s-a întâmplat de fapt

Cu toate acestea, alţi internauţi au fost indignați de pierderea unei imense sume de bani pentru o astfel de înmormântare. În opinia lor, o astfel de sumă s-ar fi putut utiliza în alte scopuri.

“Dacă câștigi bine, cumpără o mașină pentru părinții tăi în timp ce ei sunt încă în viață și îngroapă-i într-un sicriu decent. Însă aceasta nu este decât o laudă stupidă”.

Alții l-au numit pe Azubuik un egoist nebun.

Vezi şi: (foto) Comoară descoperită în Franţa. Un profesor de educaţie fizică a găsit zeci de maşini sub pământ

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/