/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Moldoveanul găsit rănit în fața unui pub din Israel a murit. Ar fi fost bătut de ucrainean supărat că l-a numit „hahol”

missing
15 iunie 2018, ora 11:29

Bărbatul a fost depistat pe trotuar, în stare de inconștiență, în dimineața zilei de 26 mai. Imediat, acesta a fost dus la spital. Medicii au spus că moldoveanul și-a revenit, însă peste trei zile, starea lui s-a agravat considerabil și a murit din cauza traumelor primite la cap.

Agresorul s-a dovedit a fi un tânăr de 21 de ani, care a fost reținut și se află în arest. Implicarea acestuia în crimă a fost surprinsă și de camerele de supraveghere, instalate în apropierea localului unde a avut loc incidentul. Acesta și-a recunoscut vina. Moldoveanul se afla în Israel din luna februarie curent și muncea în construcții.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram