/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Ploaia a făcut ravagii în nordul țării. Foii de ardezie sumlse din acoperișul unui bloc locativ și hectare de livezi, afectate

missing
15 iunie 2018, ora 09:38

Ploile torențiale au afectat mai multe hectare de livezi în satele Hlinaia și Gordineștii Noi, raionul Edineț. Peste 90 foi de ardezie au fost smulse de pe acoperișul unui bloc locativ din orașul Dondușeni.

Comisiile pentru situații excepționale teritoriale urmează să estimeze prejudiciile cauzate în urma precipitațiilor puternice. Potrivit datelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat în Republica Moldova în regiunea de nord a țării se va menține vreme instabilă în următoarele 24 de ore.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram