*celio „intră pe teren” cu o colecție specială creată în parteneriat cu FIFA

collage

Atunci când întregul mapamond reverberează sub emoția FIFA WORD CUP 2018, iar microbiștii așteaptă cu sufletul la gură meciurile pariind și empatizând, spiritul de suporter devine „contagios”.

Li s-a întâmplat și celor din echipa de creație a brandului *celio să devină parte din emoția campionatului, iar, în rezultat, a fost scoasă la vitrine noua colecție capsulă *celio creată în parteneriat cu FIFA pentru a celebra Cupa Lumii 2018. Este o idee cu adevărat inedită și care produce lucruri creative și utile.

600_023 copy

Aparent simplă și minimalistă, colecția de tricouri polo, maiouri clasice și boxeri se evidențiază prin aplicarea pe țesătură a drapelurilor principalelor țări jucătoare în campionatul mondial, dar și prin opțiunea de culori intense. Țările reprezentate în colecție sunt Argentina, Portugalia, Brazilia, Germania, Belgia, Tunisia, Maroc și Spania.

Reprezentanța *celio în Republica Moldova, ARIDON GROUP nu a ezitat să aducă și la noi acasă colecția în spirit FIFA WORD CUP 2018. În magazinele *celio poți alege piesa favorită dintre tricouri polo (Maroc, Franța, Germania), tricouri (Portugalia, Franța) și boxeri (Portugalia, Spania, Argentina, Brazilia, Germania).

600_008 copy 2

Important este faptul că întreaga colecție este realizată din țesături naturale și oferă un confort maxim corpului dvs., astfel încât să nu vă incomodeze nimic în timpul vizionării meciurilor.

Să avem un campionat pe măsura așteptărilor și dincolo de ele! Rămâneți cu ochii pe FIFA WORD CUP 2018 și pe *celio.

T

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente