Individul care a încercat să comită un atac tâlhăresc la o casă de schimb valutar în această primăvară și-a aflat verdictul

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un individ, în vârstă de 22 de ani, a fost condamnat la 9 ani și 5 luni de închisoare pentru comiterea tâlhăriei la o casă de schimb valutar din capitală. Verdictul a fost dictat după ce Procuratura municipiului Chișinău, Oficiul Botanica a demonstrat vinovăția acestuia.

Cazul a avut loc în seara zilei de 9 martie curent, când inculpatul, cu cagulă pe cap și înarmat cu un pistol de model „Automatic Bruni 96”, a pătruns în incinta unei case de schimb valutar de pe bulevardul Decebal. Amenințând casierul cu arma, individul i-a cerut toți banii, însă din cauza declanșării butonului de alarmă, inculpatul s-a speriat și a fugit de la fața locului. La scurt timp el a fost reținut și până la pronunțarea sentinței s-a aflat în arest preventiv.

Fiind audiat de procurori, atacatorul și-a recunoscut vina, declarând că avea nevoie de bani pentru necesități personale. Acesta nu avea un loc de muncă, iar anterior, a mai fost în conflict cu legea, fiind judecat pentru comiterea unui jaf.

Sentința este cu drept de atac în condițiile legii.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...