/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Prognoza meteo pentru ziua de joi, 14 iunie. Nu uitați umbrelele acasă!

missing
14 iunie 2018, ora 08:18

Începem ca de obicei cu nordul țării. Aici vom avea vreme tristă, mulți nori pe cer, și ploi cu descărcări electrice. 25 de grade vor fi dimineața, iar până la amiază 27.

Același tablou va fi și în centru, cer noros și precipitații. Totuși temperaturile vor rămâne generoase. Dimineața vor fi 25 de grade,iar la prânz vom avea o temperatură de 31.

Sudul țării va face excepție de această dată, în loc de stropi de ploaie și nori vom găsi un soare fierbinte și vreme foarte caldă. Ziua va începe cu 23 de grade și va continua cu 31.

Nu uitați umbrelele fiindcă și în capitala de așteaptă ploi cu descărcări electrice și înnorări persistente. Vremea însă se va menține caldă, la noapte vor fi 20 de grade, iar ziua vom avea parte de 29.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram