/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Voronin, despre plecările lui Dodon în Rusia: „Poate să-i oferim titlul de artist călător, broscuță călătoare”

13 iunie 2018, ora 16:38

„Fără el campionatul mondial de fotbal din Rusia nu se deschide, nu al poate nimeni deschide nici Putin, nimeni dacă nu vine Dodon și el trebuie iarăși s-o șterpelească în Moscova. Cu “klubnika” (căpșuna) s-o clarificat și acuma s-a dus să strângă…El mai bine în loc de “klubnika” (căpșuna) ceea umbla prin cluburile de noapte unde mor oameni și strângea “klubnika” (căpșună) de acolo sau elimina “klublica” (căpșuna) in aceste cluburi de noapte. Ei, dar mă rog, fiecare face ce poate,” a declarat Vladimir Voronin, președinte PCRM.

Vladimir Voronin s-a amuzat și pe seama oferirii titlului de artist al poporului lui Filip Kirkorov. „Pregătim și noi un demers către Ministerul Culturii sau către cei din Parlament să-i oferim și lui Dodon titlu de artist al poporului, sau artist călător, ceva așa. Broască călătoare este și desene animate despre broscuța călătoare. De ce nu dacă el umblă din colo încoace. Umblă băiatul și își caută de treabă dacă nu are ce face,” a adăugat președintele PSRM.

Pe lângă faptul că va participa la Campionatul Mondial de fotbal, Dodon a mai anunțat că are programate întrevederi „cu persoane oficiale din Federația Rusă și din alte țări, inclusiv cu Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii. Acesta nu a reacționat la criticile aduse de fostul său șef de partid. Meciurile din Cupa Mondială se vor disputa pe 12 stadioane din 11 oraşe ale Federației Ruse. Deschiderea Campionatului va avea loc pe 14 iunie. În Rusia se așteaptă să vină circa 570.000 de fani străini.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram