(video) Real Madrid s-a determinat cu noul antrenor. Cine este acesta

AFP_15R8A7_20180609220701-kB0E-U444258257353UhC-992×558@LaVanguardia-Web
Foto: www.lavanguardia.com

Julen Lopetegui, selecţionerul naţionalei Spaniei va fi noul antrenor al echipei Real Madrid după Cupa Mondială din Rusia.

Julen Lopeteguia semnat cu echipa din capitala Spaniei un contract pentru 3 sezoane. Julen Lopetegui se va alătura clubului după participarea echipei Spaniei la Cupa Mondială, după ce a pregătit naţionala în ultimii doi ani, scrie digisport.ro.

În vârstă de 51 de ani acesta a fost la Real Madrid, în 1990, a avut rezultate foarte bune pe banca naţionalelor de juniori ale Spaniei. În palmaresul său se află două titluri europene, la U19, în 2012, şi la U21, un an mai târziu.

La nivel de club, Lopetegui le-a antrenat pe Rayo Vallecano, Real Madrid B şi FC Porto, fără a avea performanţe importante.

Tehnicianul basc îl va înlocui pe Zinedine Zidane, care a demisionat la scurt timp după ce a câştigat pentru a treia oară la rând Liga Campionilor.

a calificat Spania la Cupa Mondială după un parcurs aproape perfect. Ibericii au obţinut 28 de puncte din 30 posibile, într-o grupă cu Italia, Albania, Israel, Macedonia şi Liechtenstein.

La turneul final din Rusia, care va începe pe 14 iunie, „Furia Roja” face parte din Grupa B, alături de Portugalia, Maroc şi Iran.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente