23:30:30 28.03.2024
Stiri

Un tăietor de lemne a doborât un copac pentru a-l urca în camion. Când a văzut peste ce a dat în interior s-a dat un pas înapoi, SPERIAT. A chemat imediat o echipă de cercetători

Știri 12.06.2018 20:00 Vizualizări3013 Autor: Ziarul National
Un tăietor de lemne a doborât un copac pentru a-l urca în camion. Când a văzut peste ce a dat în interior s-a dat un pas înapoi, SPERIAT. A chemat imediat o echipă de cercetători


Angajaţii de la compania Georgia Kraft Corp. au făcut o descoperire bizară în trunchiul unui copac pe care l-au tăiat. În interiorul acestuia au găsit un câine mumificat.

Potrivit specialiştilor, animalul a rămas blocat în spaţiul din interiorul copacului acum câteva zeci de ani. A intrat într-o scorbură şi nu a mai putut ieşi, apoi a încercat să se caţere prin interiorul gol al trunchiului.

Câinele a fost găsit în 1980, iar copacul respectiv a fost donat organizaţiei Southern Forest World. De atunci „Stuckie” a devenit o atracţie pentru turişti. Publicaţia Newsweek a relatat povestea acestei mumii inedite zilele trecute.



Potrivit lui Kristina Killgrove, un antropolog de la Universitatea din Florida, mediul din interiorul copacului a păstrat animalul în stare bună. Stejarii din specia respectivă conţin mult tanin, o substanţă folosită pentru tăbăcirea pieilor. Acest compus vegetal absoarbe umeazeala şi usucă mediul din jur.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md