Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru 13 iunie, o zi de miercuri cu mult soare

pexels-photo-147238
Foto: Jonas Svidras

Ziua de miercuri promite să vină cu mult soare și temperaturi generoase. Dacă te-ai plictisit de rutina zilnică, echipa #diez îți propune o serie de evenimente la care să mergi atunci când mercurul din termometre trece indicele de 27 de grade Celsius. 

# Star Wars – tabăra de robotică – Turul 1 și Turul 2

Image may contain: text

Viitorul e predestinat roboților de aceea în cadrul acestei tabere copilul tău se va afla într-un laborator nu doar în calitate de utilizator al unui robot, dar chiar a unui creator! Dacă are vârsta între 9- 12 ani atunci va fi primit cu mare drag drept un nou coleg în laborator. Mai multe detalii vedeți aici. 

# Alb din struguri roșii. Blanc de Noirs tasting

Image may contain: drink and text

E vară și e moda vinurilor albe. Dar ce să facă oamenii care iubesc vinul roșu?! Există o soluție! Vinuri albe produse din soiuri de struguri roșii. Organizatorii vă invită la o incursiune în lumea vinurilor Blanc de Noirs. Degustarea va avea loc miercuri, 13 iunie 2018, începând cu ora 18.30, la vinoteca EmBarGo. Mai multe detalii vedeți aici. 

# Curs de Tango pentru Începători

Image may contain: one or more people

Acest curs este pentru toți cei care sunt în căutarea unei activități dinamice, sociale, creative și senzații noi, prieteni, hobby! Clubul Tango Mania, lansează un nou curs de Tango Argentinian, care va avea loc fiecare luni și miercuri între 18:30 – 20:00. Practica e comună pentru toți, are loc fiecare Vinere – 19:00 – 22:00. Mai multe detalii găsiți aici. 

# Solo: O Poveste Star Wars

Image may contain: 1 person

Călătoriți într-o galaxie îndepărtată, alături de nava Millennium Falcon, în filmul „Solo: A Star Wars Story”, o nouă aventură uimitoare cu cel mai iubit mercenar din galaxie. În film, tânărul Han Solo se întâlnește cu viitorul său copilot Chewbacca. În cadrul acestei călătorii fantastice se va stabili cursul unuia dintre cei mai populari eroi ai universului Star Wars. Mai multe detalii găsiți aici. 

# Închiderea Stagiunii 2017-2018

Image may contain: 12 people, text

Miercuri va avea loc încheierea stagiunii 2017-2018 la Sala cu Orgă. Concertul va începe la 18:00 și va fi alcătuit din două părți. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente