(video) Extinderea rock-ului basarabean. Trupa Siaj lansează primul material discografic și videoclip

dd

Întrunirea și extinderea rock-ului basarabean va avea loc pe data de 23 iunie, când trupa autohtonă Siaj își lansează primul material discografic și videoclip.

Lansarea va avea formă unui concert. În clubul Seven din Chișinău se va cânta rock în limba română. Pe scenă vor mai urca trupele Domino (România) și FlashBlood (Strășeni).

Siaj este o trupă de indie rock, care s-a lansat în 2016 la Chișinău, Moldova. Bandul a cântat la mai multe festivaluri precum IarnaRock, In Da Wood, RocknIasi, dinBasarabia, Seawolves Bike Fest și alte concerte solo în Moldova și România. Piesele trupei le puteți audia pe Soundcloud, YouTube. De asemenea, puteți urmări activitatea membrilor pe Instagram. 

DOMINO, trupa care a urcat pe scena: Padina Fest, Peninsula, Festivalul Internațional de Film Transilvania, Huet.Urban, Colors of Cluj, Recylyng Rocks și altele. Domino este catalogat drept unul dintre cel mai îndrăznețe proiecte muzicale din Sibiu din ultima perioadă datorită combinației de instrumente folosite – țambal, tobe și chitară bas, a prezenței scenice și a felului în care reușește să-și surprindă publicul de fiecare dată.

 

FlashBlood s-a fondant în 2014, Strășeni. Au marcat scena de la Rock’n’Haret, Sun Dă-i Fest, Cronograf&Music și altele

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente