(foto) Standarde moldoveneşti. Nissan s-ar uimi dacă ar vedea ce transportă un şofer într-un Micra

Unii locutori ai ţării noastre, care mai au şi o maşină în proprietate, sunt cunoscuţi prin faptul că sunt “scumpi la cheltuieli”. Astfel de persoane se recunosc prin cel puţin două lucruri mai ales când vine vorba despre transportarea unor bunuri.

În primul rând, chiar dacă şi-ar permite, în niciun caz nu apelează la servicii specializate care au în dotare autovehicule corespunzătoare pentru transportare din punct de vedere al capacităţii/dimensiunilor. Un alt lucru mai des observat este că obişnuiesc să care obiecte relativ mari şi grele în maşini mici, nefiind fixate corespunzător şi prezentând un pericol serios în cazul unui accident.

Un conducător auto din această categorie a fost surprins circulând pe strada Mioriţa, într-un Nissan Micra cu două portiere, în care a fost încărcată şi o betonieră. Dacă cei de la conducerea Nissan ar vedea această imagine, la sigur ar rămâne surprinşi de faptul că o asemenea maşină este folosită într-un astfel de mod.

Vezi şi: (foto) La cumpărături cu BMW Seria 6 Cabrio. Iată cum a transportat un bărbat o scară

Vezi şi: (foto) Ce se poate face cu o decapotabilă Opel Astra? Unui şofer din Chişinău i-a venit o idee nebună

Vezi şi: (video) Să vezi și să nu crezi. Au încărcat un căuș de excavator în portbagajul unui Land Rover

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/