/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Simona Halep, întâmpinată ca un star rock! A fost aclamată de 20.000 de fani pe Arena Națională

missing
12 iunie 2018, ora 11:34

Fanii jucătoarei române au început să sosească la Arena Naţională cu mult timp înainte de începerea festivităţii organizate de Primăria Municipiului Bucureşti prin Compania “Sport pentru toţi”, în parteneriat cu Federaţia Română de Tenis. Aceştia i-au făcut o primire călduroasă câştigătoarei turneului de la Roland Garros, fluturând steaguri tricolore şi scandând “Simona, Simona”, transmite Agerpres.

Evenimentul a început cu intonarea imnului României de către artiştii Monica Anghel şi Marcel Pavel, moment în care pe ecranele gigant din spatele scenei au rulat imagini cu finala de la Roland Garros câştigată, sâmbătă, de Simona Halep în faţa americancei Sloane Stephens.

Simona Halep, cetăţean de onoare al Capitalei, le-a mulţumit românilor pentru primire, dar şi pentru susţinerea pe care i-o arată la toate turneele la care participă.

„Bineînţeles că acest drum a fost foarte lung, după cum ştim toţi, de 20 de ani am început să joc tenis. Am avut foarte mulţi oameni lângă mine şi vreau să le mulţumesc antrenorilor care m-au ajutat să realizez această performanţă şi familiei mele. Nu există un sistem foarte bine dezvoltat la noi, dar vreau să mulţumesc României pentru tot ce mi-a oferit. Vreau să cred că România va avea de acum înainte mulţi campioni. Sper ca acest trofeu să fie începutul unei noi generaţii de campioni şi la alte sporturi. Sper să avem mai multă încredere în noi ca oameni şi să credem 100% că putem realiza orice dorim, dar trebuie să visăm mai întâi. Vă mulţumesc foarte mult pentru că aţi venit azi aici. E cea mai frumoasă seară din viaţa mea, nu o voi uita niciodată. Şi la mai multe trofee”, a adăugat Simona Halep.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul 1 mondial, a câştigat, sâmbătă, primul său titlu de Mare Şlem, după ce a învins-o pe americanca Sloane Stephens în finala de la Roland Garros, cu 3-6, 6-4, 6-1.

Halep (26 ani) a obţinut victoria după două ore şi 3 minute în faţa numărul 10 mondial (25 ani), la a patra sa finală de Mare Şlem, a treia la Roland Garros, după cele din 2014 şi 2017, şi a doua din acest an, prima pierdută în faţa danezei Caroline Wozniacki la Australian Open.

Varianta integrală a evenimentului poate fi urmărită mia jos:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram