/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Țigări „zburătoare”. O dronă burdușită a fost „prinsă” făcând contrabandă la Prut

missing
12 iunie 2018, ora 11:00

Mai exact, pe direcţia localităţii de frontieră Podu Jijiei, comuna Golăieşti, un autoturism înmatriculat în România, ce se deplasa spre frontieră şi din care ulterior a coborât un bărbat. Deoarece li s-a părut suspectă prezenţa persoanei în zonă, poliţiştii de frontieră au procedat la monitorizarea acesteia.

Câteva minute mai târziu poliţiştii de frontieră au auzit un zgomot produs de un aparat de zbor de mici dimensiuni, specific unei drone.

Poliţiştii de frontieră au observat cum a fost lansat un colet de mici dimensiuni în apropierea frontierei de stat, care ulterior a fost preluat de către bărbatul care aştepta.

Polițiștii au acționat pentru reținerea acestuia efectuând somațiile prin voce și deoarece acesta nu s-a supus, au fost trase două focuri de avertisment.

În urma acţiunii persoana în cauză a fost retinută, iar la cercetări s-a stabilit că este cetăţeanul român Ionuţ B., în vârstă de 31 de ani, domiciliat pe raza judeţului Iaşi.

De asemenea, în coletul de mici dimensiuni au fost descoperite 7.000 ţigarete (350 de pachete) de provenienţă Republica Moldova, în valoare de 3.500 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

Bărbatul a declarat că a fost contactat de un cetăţean din Republica Moldova, care i-a propus, ca în schimbul sumei de 200 de lei, să preia ţigările din extravilanul localităţii Podu Jijiei şi ulterior să le transporte în municipiul Iaşi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram