/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/DOC/ Penalități mai mici pentru agenții economici care întârzie sau refuză să livreze marfa instituțiilor medicale

missing
11 iunie 2018, ora 13:48

Până acum pentru nelivrarea produselor agentului economic i se aplica o penalitate de 50% din costul lotului. Iar dacă întârzia cu livrarea, amenda constituia 1% pentru fiecare zi de întârziere.

Acum, potrivit documentului Contractul-model prevede că penalitatea pentru primele 30 de zile calendaristice de întârziere, constituie 0,1% din suma Bunurilor nelivrate pentru fiecare zi de întârziere. Pentru următoarele zile de întârziere, care depășesc perioada de 30 de zile calendaristice, penalitatea constituie 0,5% din suma Bunurilor nelivrate pentru fiecare zi de întârziere, dar nu mai mult de 30% din suma Bunurilor nelivrate pentru întreaga perioadă de întârziere.

Potrivit notei informative a proiectului, scopul elaborării proiectului dat este îmbunătățirea activității și eficientizării managementului în domeniul planificării, achiziționării și distribuirii de către stat a medicamentelor, dispozitivelor medicale, transportului specializat medical și a serviciilor de mentenanță, serviciilor de tratare și eliminare a deșeurilor medicale pentru necesitățile sistemului de sănătate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram