/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Delegaţiile americană şi nord-coreeană discută înaintea summitului Trump-Kim

missing
11 iunie 2018, ora 13:19

Ambasadorul SUA în Filipine, Sung Kim, care şi-a reprezentat diplomatic ţara şi în Coreea de Sud, a condus delegaţia americană, iar Choe Son Hui, adjunct al ministrului de externe nord-coreean, a făcut parte din delegaţia Coreei de Nord.

Trump şi Kim au sosit în Singapore duminică. Potrivit KCNA – agenţia oficială de presă de la Phenian – ei vor discuta marţi despre denuclearizarea peninsulei coreene, mecanismele de menţinere a păcii şi alte probleme de interes reciproc.

Preşedintele american are pe agendă şi o întrevedere, luni la prânz, cu premierul ţării gazdă, Lee Hsien Loong, la Istana – reşedinţa oficială a preşedintelui singaporez.

Luni este programată şi o conferinţă de presă a unor oficiali de rang înalt de la Casa Albă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram