O tânără de 26 de ani a căzut într-o fântâna publică din satul Dușmani. A fost scoasă de la adâncimea de 14 metri

O tânără de 26 de ani a căzut într-o fântâna publică din satul Dușmani, raionul Glodeni. Salvatorii au scos femeia de la o adâncime de 14 metri, aceasta fiind transportată la spitalul raional.

Cazul a avut loc în seara zilei de 10 iunie, când salvatorii din nordul țării au fost alertați să intervină la scoaterea la suprafață a tinerei care a căzut în fântâna publică. Apelul a parvenit de la rudele acesteia.

Imediat la fața locului au intervenit angajații Unității salvatori și pompieri Glodeni, care au reușit în timp de 20 de minute să scoată femeia de la adâncimea de 14 metri.

Femeia nu a suportat traumatisme grave, dar ulterior a fost transportată la spitalul raional.

Toate circumstanțele acestui caz sunt cercetate de organele de drept.

Potrivit datelor IGSU de la începutul anului 2018 din fântâni au fost salvate 12 persoane.

În caz de situații de risc Inspectoratul General pentru Situații de Urgență îndeamnă oamenii să apeleze pentru ajutor Serviciul 112.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.