(video) Cel mai mediatizat accident din weekend de către şoferi şi internauţi a fost cu un G-Class răsturnat

Cel mai mediatizat accident din acest weekend, de către şoferi şi internauţi pe o reţea de socializare, a fost cu implicarea unui Mercedes-Benz G-Class care s-a răsturnat. Totul s-a întâmplat în seara zilei de sâmbătă pe bulevardul Decebal din sectorul Botanica.

SUV-ul de culoare neagră s-a răsturnat pe o parte în urma unei manevre scăpate de sub control şi drept urmare ar fi “plonjat” câţiva metri pe asfalt până nu s-a oprit într-un taximetru Toyota. La faţa locului a fost solicitată o ambulanţă, însă nimeni nu a avut de suferit traumatisme grave potrivit informaţiilor operative.

Circumstanțele exacte producerii accidentului rămân a fi necunoscute deocamdată, însă potrivit martorilor oculari, bărbatul care conducea SUV-ul răsturnat ar fi realizat o depăşire pe contrasens.

Vezi şi: (video) Un scump Brabus 500 4×4² s-a lovit cu o Toyota Prius şi s-a răsturnat

Vezi şi: (foto) Accident în centrul Chişinăului. Un şofer din România a intrat într-un Mercedes-Benz G-Class

Vezi şi: (foto) Chişinău: Un şofer în vârstă şi-a făcut semnul crucii după ce a atins din spate un G-Class

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/