/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Peste 2.500 de femei din Irlanda au făcut baie goale în scop caritabil şi au stabilit un nou record mondial

missing
10 iunie 2018, ora 17:49

Recordul anterior a fost stabilit în Australia de Vest în anul 2015 când 786 de participanţi au înotat dezbăcaţi în apropierea oraşului Perth, în apa având circa 23 de grade Celsius, pentru a încuraja imaginea corporală pozitivă.

Sâmbătă, temperatura apei din largul plajei Magheramore, aflată la circa 50 de kilometri de Dublin, nu a trecut de 12 grade Celsius în ciuda vremii calde din ultima perioadă, precizează Reuters.

Prima ediţie a acestui eveniment anual s-a desfăşurat în 2013, la iniţiativa lui Dee Featherstone din Dublin, la doar câteva săptămâni după ce aceasta a suferit o mastectomie.

În urma ediţiilor desfăşurate până în prezent, cu excepţia celei care tocmai s-a încheiat, au fost strânşi peste 153.000 de euro.

Banii adunaţi în acest an vor fi donaţi Aoibheann’s Pink Tie, o organizaţie caritabilă pentru copiii diagnosticaţi cu cancer.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram