(video) Andrei Năstase cere explicații viceprimarului Nistor Grozavu despre subiectul demolării cinematografului Gaudeamus

gaud

Andrei Năstase, primarul ales al municipiului Chișinău, a avut astăzi o întâlnire cu viceprimarul Nistor Grozavu, în cadrul căreia i-a cerut explicații în cazul demolării cinematografului Gaudeamus.

„Ceea ce demolăm nu mai putem opri”, i-a spus Năstase lui Grozavu, mărtusindu-i că „nu a putut dormi, gândindu-se la această demolare”. Mai mult, primarul ales a sugerat că spațiul cinematografului putea fi folosit pentru un centru de tineret, o grădiniță, sau o școală.

Ieri, 9 iunie, primarul ales Noul primar ales, s-a deplasat la locul demolării, cerând oamenilor să iasă în stradă și să oprească procesul.

Demolarea cinematografului a început pe 8 iunie. Într-un live pe Facebook, deplasat la fața locului, primarul municipiului Chișinău, Andrei Nastase, a menționat că lucrările au fost începute fără a fi respectate regulile de securitate, iar zona nu este îngrădită. În cadrul live-ului, Năstase a făcut un apel către primarul interimar Ruslan Codreanu și viceprimarul Nistor Grozavu pentru a veni cu explicații publice față de lucrările de demolare care au loc, pentru a nu lăsa loc de speculații. Ulterior, primăria a venit cu precizări.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente