/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/GRAFIC/ Care au fost cele mai frecvente infracțiuni comise în Chișinău în primele luni ale anului

missing
10 iunie 2018, ora 11:27

Infracțiunile comise în municipiul Chișinău constituie 29,9% din numărul total săvârșite pe teritoriul țării. Potrivit Biroului Național de Statistică, numărul infracțiunile înregistrate la 10 mii de locuitori constituie 27 de infracțiuni.

Cele mai multe infracțiuni comise în Chișinău sunt futurile, circa 680 de cazuri, urmate de infracțiunile legate de droguri – 113., jafurile – 73 de cazuri și actele de huliganism, în număr de 70. În primul trimestru al anului 2018 au fost înregistrate și un număr mic de omoruri, violuri și tâlhării.

Sursa: Biroul Național de Statistică

Din numărul total de 2.214 infracţiuni înregistrate, 529 constituie infracţiuni grave. În luna martie anul curent pe teritoriul municipiului Chişinău au fost înregistrate 732 infracţiuni.

Conform datelor Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale ale Ministerului Afacerilor Interne, în ianuarie-martie 2018 pe teritoriul municipiului Chişinău s-au înregistrat 69 incendii, care au determinat pierderi în sumă de 14,4 mil. lei. Ca urmare a acestor incendii au decedat 7 persoane, iar 4 persoane au fost traumatizate. Numărul incendiilor comparativ cu ianuarie-martie 2017 s-a micşorat cu 10,4%

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram