12:18:16 28.03.2024
Stiri

Cel mai apropiat om al lui Năstase de RETRAGE din politică cu câteva zile înainte ca primarul ales să fie învestit în funcție

Politică 09.06.2018 18:32 Vizualizări4247 Autor: Ziarul National
Cel mai apropiat om al lui Năstase de RETRAGE din politică cu câteva zile înainte ca primarul ales să fie învestit în funcție facebook


Șeful de campanie al lui Andrei Năstase în campania electorală locală, Alexandru Machedon, nu-l va urma pe noul primar. Acesta spune că-și va continua cariera în afaceri, la compania pe care a fondat-o acum câțiva ani.

„Odată îndeplinită misiunea pentru care m-am implicat, respectiv asigurarea victoriei și învestirea în funcție a unui primar proeuropean în capitală, revin la activitatea mea în cadrul Concernului StarNet. Mă voi implica în continuare în implementarea și susținerea proiectelor de responsabilitate socială, pentru a asigura creșterea nivelului de educație și locuri de muncă pentru tânăra generație”, a scris Machedon pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui Machedon, sarcinile puse în fața noului primar general sunt urgente și importante. „Să facă reformele necesare în Primărie, să soluționeze problemele legate de transportul public și drumuri, să asigure implementarea unui plan de dezvoltare urbană modernă a capitalei și multe, multe altele.

Acesta promite că în calitate de reprezentant al societății civile se va implica în continuare, alături de forțele proeuropene, în soluționarea problemelor majore ale republicii și va depune eforturi pentru ca R. Moldova să devină un stat civilizat, democratic, aliniat la standarde și valori europene.

„Cred cu tărie în destinul european al R. Moldova și sunt de părere că aceasta este marea miză a alegerilor parlamentare din toamna: să construim un stat de drept, bazat pe domnia legii, stabil și predictibil, precum și o democrație adevărată bazată pe valori europene. Forțelor politice democratice proeuropene le doresc înțelepciunea necesară în gestionarea și rezolvarea problemelor capitalei. Lui Andrei Năstase îi urez succes și îl asigur că va avea sprijinul meu în toate proiectele care vizează o viață mai bună și mai confortabilă pentru locuitorii Chișinăului. La toamnă împreună să decidem destinul țării noastre”, a mai adăugat șeful de campanie.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md