/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ În Chișinău ar putea apărea primul bloc de locuit cu un adevărat parc pe acoperiș

missing
09 iunie 2018, ora 11:55

Autorul proiectului este S.R.L. „Modulprof”, iar beneficiar SRL “Rubus Invest”. Administratorul SRL-ului care vrea să ridice cele două blocuri de locuit este Tomescu Lilian, iar fondatorii companiei sunt Lipcan Adrian, Lipcan Ruxanda, Lipcan Vera.

În acest context, Primăria Chișinău anunță consultările publice, care vor avea loc la data de 26 iunie, ora 10:00, în incinta Sălii de festivități a Preturii sectorului Râșcani (str. Kiev, 3). La dezbatere sunt aşteptate să participe toate persoanele interesate.

Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului aflat pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de 5 minute pentru fiecare participant.

Recomandările asupra proiectului supus consultării publice pot fi expediate în adresa Preturii de sector: str. Kiev, 3, MD – 2068, pe adresa electronică a Preturii – pretura.riscani@gmai.com. Persoana de contact – Gh. Arhip, nr. telefon/fax (022) 442132.

Foto: Chisinau.md

Foto: Chisinau.md

Foto: Chisinau.md

Foto: Chisinau.md

Foto: Chisinau.md

Foto: Chisinau.md

Foto: Chisinau.md

Foto: Chisinau.md

Foto: Chisinau.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram