/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 782: Lupte fierbinți și provocare sub steag fals. Kievul plănuiește să distrugă podul lui Putin

Cazul tânărului snopit în bătăi de sportivii K1: Cel de-al treilea tânăr implicat în încăierare ar fi fugit din țară

missing
08 iunie 2018, ora 18:03

O decizie în acest sens a fost luată vineri, 8 iunie, de către procurori. Surse citată a declarat că pe numele lui Deliu a fost aplicat un mandat de arestare de 30 de zile.

Sursele TV8 spun că acesta ar fi părăsit țara prin regiunea transnistreană chiar chiar în seara tragediei. Între timp, luptătorul K1 Aurel Ignat, care deja a fost plasat în arest, a atacat hotărârea la Curtea de Apel. Ședința ar putea avea loc săptămâna viitoare. Pentru celălalt suspect, Mihai Pârgaru, instanța de apel a menținut arestul.

Reamintim că, noaptea de 18 spre 19 mai a fost fatală pentru Serghei Bejenari, un tânăr de 30 de ani, ucis în bătaie în apropierea centrului comercial Atrium din capitală. Bejenari petrecea alături de fratele său Ion, de polițistul Serghei Bradu și trei femei ziua de naștere a omului legii în clubul „Edgo Night Club”, din interiorul centrului comercial. În urma unui conflict transformat în bătaie între cei trei și un grup de sportivi, Bejenari a fost transportat de urgență la Institutul de Medicină Urgentă, acolo unde a decedat în dimineața din 25 mai. Serghei Bejenari, tatăl unui băiat de șapte ani, a fost înmormântat marți, 29 mai, în localitatea sa de baștină, Orhei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram