13:35:19 25.04.2024
Stiri

Ilan Șor anunță că o va acționa în judecată pe Maia Sandu

Politică 08.06.2018 17:09 Vizualizări3542 Autor: Ziarul National
Ilan Șor anunță că o va acționa în judecată pe Maia Sandu facebook


Președintele Partidului „ȘOR”, primarul de Orhei Ilan Șor, susține că o va acționa în judecată pe lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, pe cel puțin șapte capete de acuzare. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a lui Șor.

Potrivit lui Ilan Șor, lidera PAS l-ar fi insultat și a lansat mai multe acuzații nefondate la adresa sa. „Oamenii simpli, pe care tu de nenumărate ori i-ai înjurat, insultat și i-ai umilit, încercau să mă convingă să te acționez în judecată. Dar eu, ca un băiat care a crescut într-o curte modestă, am deprins să rezolv problemele altfel. Însă, oamenii au dreptate și mergem în instanță. Apropo, oamenii pe care i-ai insultat și umilit nu ți-au făcut nici un rău. Ei vor să trăiască bine aici și acum. Dar tu, o persoană a promisiunilor deșarte, nu poți accepta așa ceva, ori pentru tine, ca în proverbul cunoscut: „cu cât mai rău, cu atât mai bine””, scrie Șor.

Acesta a precizat că avocații săi deja pregătesc materialele necesare și vor depune șapte demersuri împotriva Maiei Sandu. „Te anunț oficial că săptămâna viitoare avocații mei vor depune cel puțin șapte demersuri împotriva ta, dintre care câteva pentru încălcarea art. 16 al Codului Civil, iar celelalte vor fi depuse la organele de anchetă în legătură cu încălcările pe care le-ai comis și care cad sub incidența art. 176 al Codului Penal și care prevede închisoare de până la doi ani, precum și pe art. 70 al Codului Contravențional”, avertizează primarul de Orhei.

Șor vrea și scuze publice pentru insultele care ia-r fi fost aduse de Maia Sandu. „În legătură cu aceasta, dragă Maia, având în vedere probele pe care le adun, pregătește-te și pregătește-ți toți prietenii să-și ceară scuze pentru fiecare cuvânt la adresa mea și a simplilor cetățeni, care vor să trăiască bine în Moldova aici și acum”, a conchis acesta.

Și Maia Sandu a anunțat ieri, într-o postare pe Facebook, că-l va da în judecată pe Ilan Șor pentru defăimare, după ce acesta a spus că fosta ministră a Educației ar fi primit „bani în plic” de la el.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md