(foto, video) „Desenat complex, dar gol pe dinăuntru”. Pe un perete din Capitală a apărut o nouă murală marca Izzy Izvne

7 — копия

În sectorul capitalei din Botanica, pe peretele companiei Atu Winery, a apărut o nouă pictură. Autoarea muralei este Inna Jeleascova cunoscută și cu numele de Izzy iZVNE, o artistă graffiti din Chișinău. 

Suprafața muralei este de 130 de metri pătrați. Tânăra a realizat desenul în 8 zile, cu excepția unor detalii.

„Inițial am planificat să desenez doar un graffiti, dar în procesul de pregătire a schiței, au apărut încă o serie de idei. La baza muralei sunt două siluete, o femeie, cu flori frumoase pe cap și un bărbat, desenat complex, dar gol pe dinăuntru. Dacă te uiți atent, poți vedea cum petalele de flori de pe fața siluetei de sex feminin, zboară la bărbat, completându-i astfel golul din interior. Pictura o asociez și cu ceea ce se întâmplă în lumea reală”, spune Izzy.

În plus, în special pentru #diez, Inna a declarat că în perioada 14-17 iunie, murala va reprezenta Moldova la Festivalul Internațional din Germania „Meeting of styles”. Murala trecut selecția preliminară. La „Meeting of styles”, iZZY va picta un perete împreună cu Hech uno, un artist mexican.

ma b c d 9 — копия 2 — копия 3 — копия 4 — копия 5 — копия 7 — копия 8 — копия

Photo Credit: Izzy Izvne

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente