/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Germania: Cel de-al doilea suspect în omorul unei adolescente din Moldova, reținut în Irak

missing
08 iunie 2018, ora 15:09

Ministerul de Interne german susține că Ali Bashar, în vârstă de 20 de ani,a fost arestat în nordul Irakului, după ce numele lui Bashar a fost emis un mandat internațional de arest. Tânărul a fugit din Germania pe 2 iunie împreună cu familia și cei cinci frați ai săi, scrie Washington Post.

Poliția din Germania suspectează de crimă două persoane: un cetățean turc în vârstă de 35 de ani și un imigrant irakian de 20 de ani.

Bashar a fost identificat ca suspect după ce un refugiat în vârstă de 13 ani a informat poliția că cetățeanul irakian ar fi violat-o și ucis-o pe Susane. Imigrantul din Irak ar mai fi fost implicat în alte crime și este suspectat că ar fi violat o minoră de 11 ani.

Menționăm că fiica unei moldovence ar fi fost violată și ucisă de doi bărbați. Corpul adolescenței a fost găsit joi, în apropierea căilor ferate, după ce timp de două săptămâni părinții și poliția au căutat-o cu disperare. Mama fetei a apelat și la cancelarul german pentru a o ajuta să-și găsească fiica. Mai multe detalii, citiți AICI.

Foto: theyeshivaworld.com

Foto: cnn.com

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram