/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

/VIDEO/ Caz tragic în Germania! O moldoveancă de 14 ani ar fi fost violată, ucisă și îngropată de doi imigranți

missing
08 iunie 2018, ora 13:39

Corpul tinerei a fost găsit pe 7 iunie, în apropierea căilor ferate, asta după ce mai bine de două săptămâni părinții și poliția au căutat-o cu disperare. Mama Susanei a scris numeroase postări pe rețelele de socializare în speranța că cineva îi va oferi detalii despre locul aflării fiicei sale.

„Nu este nimic mai rău pe lume decât atunci când o mamă nu știe unde este copilul ei”, a scris mama tinerei, originară din Bălți.

Pe 1 iunie, în lipsa oricăror informații despre dispariția fiicei sale, Diana a scris și o scrisoare deschisă către cancelarul german Angela Merkel, implorând-o să îi ajute, transmite CNN.

În cadrul unei conferințe de presă, autoritățile germane au declarat că dispariția tinerei nu a fost tratată inițial ca un caz criminal, din cauza absențelor frecvente ale fetei de la școală, scrie presa internațională.

După ce au descoperit corpul tinerei, îngropat la periferia orașului, forțele de ordine au stabilit că tânăra a fost strangulată și violată.

Presa din Germania scrie că crima ar fi avut loc noaptea. Suspecții ar fi amenințat-o și i-ar fi cerut să întrețină relații sexuale. Jurnaliștii mai scriu că fata a fost violată de ambii suspecți, care mai apoi au ucis-o și i-au ascuns corpul neînsuflețit.

Potrivit presei, poliția din Germania suspectează de crimă două persoane: un cetățean turc în vârstă de 35 de ani și un imigrant irakian de 20 de ani. Deși autoritățile au reușit să îl aresteze pe cetățeanul turc, cel de-al doilea suspect este încă în libertate. Pe nume Ali Bashar, acesta a părăsit țara pe 2 iunie, împreună cu părinții și cei cinci frați ai săi. Potrivit forțelor de ordine, Bashar și familia sa s-ar fi întors în Irak, iar autoritățile germane au emis un mandat internațional de arestare pe numele lui Bashar. Presa locală din Germania scrie că acesta ar fi fost de fapt iubitul Susanei.

Bashar a fost identificat ca suspect după ce un refugiat în vârstă de 13 ani a informat poliția că cetățeanul irakian ar fi violat-o și ucis-o pe Susane.

Imigrantul din Irak ar mai fi fost implicat în alte crime și este suspectat că ar fi violat o minoră de 11 ani.

Foto: theyeshivaworld.com

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram