Studenții Facultății de Drept de la USM pot participa la o școală de vară în limba germană la București. Cum te înregistrezi

1200px-Facultatea_de_Drept_Bucuresti

Studenții Facultății de Drept USM (anii I-IV studii de licență și studii de master) au posibilitatea de a participa la Școala de vară în limba germană, organizată de Facultățile de Drept din București și Würzburg în perioada 24 – 28 septembrie 2018.

Scopul școlii de vară este dezbaterea evoluției actuale a dreptului Uniunii în domeniile dreptului public, al dreptului penal și al celui privat. Vor fi tematizate îndeosebi dreptul economic unional și influența dreptului European asupra dreptului românesc.

Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac până la data de 1 August 2018. Aplicațiile vor fi luate în considerare în ordinea înscrierii, în limita celor 40 de locuri disponibile.

Înscrierea se face pe adresa de e-mail [email protected], folosind formularul anume destinat.

Pentru informații suplimentare, conlsultați anunțul de pe AICI, iar pentru alte întrebări, adresați-vă d-lui Liviu Zidaru de la Universitatea din București pe adresa [email protected].

Persoană responsabilă pentru studenții din Moldova: Veronica Mocanu, Prodecan al Facultății de Drept USM.

*Mesele și cazarea sunt asigurate, la cerere, iar înscrierea este desigur gratuită.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente