/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Jaf ca-n filme la o benzinărie. Unul din autorii tâlhăriei este un angajat care știa unde sunt păstrați banii

missing
08 iunie 2018, ora 10:29

Potrivit datelor acumulate în cadrul acțiunilor speciale de investigații şi de urmărire penală, bănuiții au intrat în stația de alimentare și aplicând forța fizică față de operator au sustras banii din masa casierului.

Astfel, polițiștii au constatat ulterior că, unul dintre ei era angajat la această stație PECO, care ar fi cunoscut locul păstrării banilor şi care ar fi organizat jaful. În cadrul audierilor suspecții și-au recunoscut vinovăția.

Aceștia au fost reținuți pe un termen de 72 de ore şi sunt cercetaţi penal în stare de arest pentru jaf, conform legislație penale în vigoare, bănuiții riscă o pedeapsă cu închisoare pentru un termen de la 5 până la 7 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram