Trei tineri, reținuți la Cahul pentru furtul unui automobil dintr-un garaj în capitală. Acum riscă până la patru ani

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Trei tineri cu vârste cuprinse între 22 și 28 de ani, originari din raioanele Strășeni și Cahul, au fost identificați și reținuți de către oamenii legii pentru furtul unui automobil. Aceștia ar fi deteriorat lacătul de la ușa unui garaj din strada Valea Trandafirilor a capitalei, de unde au sustras automobilul de model „Toyota”, precum și mai multe instrumente muzicale.

Ofițerii de investigații ai IP Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău au fost alertați de către stăpânul automobilului, un locuitor al capitalei în vârstă de 48 de ani. La fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru documentarea cazului și stabilirea circumstanțelor.

Astfel, în rezultatul măsurilor speciale de investigații întreprinse de polițiștii sectorului Centru, făptașii au fost identificați și reținuți în raionul Cahul. Aceștia s-au dovedit a fi cu vârstele cuprinse între 22 și 28 de ani, originari din raioanele Strășeni și Cahul, anterior judecați pentru infracțiuni similare. Suspecții au pătruns în garaj prin deteriorarea lacătului, de unde au sustras automobilul și mai multe instrumente muzicale.

În acest context indivizii sunt cercetați penal pentru furt, fiind reținuți pe un termen de 72 ore în Izolatorul Direcției de poliție a mun. Chișinău. Aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 4 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...