(video) Autobotul Bumblebee revine pe marele ecrane şi se întoarce la origini. De fapt este un VW Beetle

Roboţii din celebra franciză Transformers revin pe marele ecrane în acest an, însă nu printr-o nouă parte, ci într-un spin-off dedicat robotului Bumblebee. Pelicula poartă acelaşi nume şi va fi difuzată în cinematografe cu doar câteva zile înainte de Revelion.

Acţiunile din film se vor desfăşura înainte de evenimentele din seria Transformers, prin anii 80 ai secolului trecut. În centrul atenţiei se va afla robotul de culoare galbenă care încă din benzile animate era de fapt un Volkswagen Beetle, însă în seria regizată de Michael Bay a fost reprezentat de diverse generaţii Chevrolet Camaro.

Aşadar, Bumblebee găsește refugiu într-un cimitir de mașini din California. În preajmă locuieşte o tânără pe nume Charlie Watson (actriţa Hailee Steinfeld) care în curând împlineşte vârsta de 18 ani şi doreşte să-şi găsească un loc în viaţă. Prin urmare, găseşte un VW Beetle galben şi îl “adoptă”. Fata a făcut cunoştinţă cu robotul în garaj, în timp ce încerca să-l repare.

De prezenţa lui Bumblebee află agenţia guvernamentală cunoscută sub denumirea Sectorul 7, pe atunci condusă de agentul Burns (actor e wrestlerul american John Cena). În timp ce încearcă să se ascundă de ochii lumii, cei doi prieteni înţeleg că Bee nu este singurul robot de pe pământ şi că ceilalţi nu sunt la fel de prietenoşi (printre rivali se va număra decepticonul Starscream).

Regizor al acestui film, care este ultima parte a seriei Transformers înainte de o relansare, este Travis Knight, însă printre producători se numără şi Michael Bay. Bugetul este de 102 milioane de dolari. Premiera va avea loc în SUA la 20 decembrie 2018.

Vezi şi: (video) „Actorii” din Transformers 5 au venit în Londra pentru filmări

Vezi şi: (video) Un rus l-a creat pe Optimus Ghenadievici Prime şi a devenit în scurt timp popular pe internet

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/