Ziua dansului și ziua teatrului vor fi marcate cu spectacole la OrheiLand. Intrarea este gratuită

orheilandd

Cel mai mare parc cultural-familial din Republica Moldova oferă încă un week-end de neuitat cu două zile în care vizitatorii le vor putea petrece în ritmurile celor mai populare stiluri de dans, dar și cu spectacole pentru toate categoriile de vârstă și interese.

Pentru cei mici sunt pregătite activități speciale pentru primele zile de vacanță.

Sâmbătă la Orhei e ziua dansurilor. Încă de la orele amiezii vizitatorii vor putea participa la masterclass-uri cu dansatori profesioniști de stiluri diferite de dans. Astfel, distracția va începe cu ritmuri de salsa, urmate de dansuri orientale. Vor urma vogue și flamenco, iar cei mai rezistenți vor avea posibilitatea să danseze și în ritmurile rock ‘n’ roll.

Nici micii vizitatori ai OrheiLand-ului nu se vor plictisi. Pentru ei vor fi organizate masterclass-uri distractive, aqua-grim și aventuri de neuitat cu animatori.

Amatorii de cultură vor sărbători duminică, 10 iunie, la OrheiLand Ziua Teatrului cu spectacole de calitate atât pentru maturi, cât și pentru copii.

Programul va începe cu o expoziție de costume teatrale, iar pentru copii – animatori, eroi din povești și concursuri. Tot pentru ei va derula spectacolul „Frumoasa și Bestia”, prezentat de actorii de la Teatrul „Luceafărul”.

orheiland22
Programul pentru maturi presupune prezentarea spectacolului „Testamentul” de maestrul Gheorghe Urschi, iar seara va fi organizată o tombolă cu premii.

La fel ca până acum, toate distracțiile și infrastructura parcului OrheiLand sunt puse la dispoziția vizitatorilor gratuit. Week-end-ul de la OrheiLand este organizat de primăria municipiului Orhei, Fundația „Miron Shor” și Asociația Obștească „Pentru Orhei”.

Amintim că OrheiLand a fost inaugurat la 1 iunie. Chiar de la lansare acesta a devenit unul din principalele centre de distracție și agrement din Republica Moldova. Potrivit organizatorilor, în weekendul trecut acesta a fost vizitat de peste 50.000 de oameni. Chiar în primele trei zile la OrheiLand au fost organizate trei evenimente de excepție. Sărbătoarea a început de 1 iunie, cu ocazia Zilei copiilor când a fost inaugurat OrheiLand cu zeci de distracții și atracții atât pentru cei mici cât și pentru maturi. Petrecerile de la OrheiLand au continuat și sâmbătă cu un concert special, dedicat victoriei FC Milsami-Orhei în Cupa Moldovei. Cu această ocazie OrheiLand a găzduit artiști de talie națională, precum Doredos, Geta Burlacu, Briosonores. Spectacolul și voia bună au culminat duminică cu „Ziua Tineretului la OrheiLand” care a adus pe scena mega-parcului interpreți precum Kapushon, Irina Rimes, Nicoleta Nucă, dar și invitați speciali din România, inclusiv interpreta Antonia.

Mai mult, în fiecare weekend, în cel mai mare Parc de distracții din Moldova vor fi organizate diferite programe culturale și distractive, dar și tombole cu premii. Biletele vor fi oferite gratuit în Parcul OrheiLand

Taguri: #promo
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente