11:31:35 16.04.2024
Stiri

Primarul ales, Andrei Năstase, amenință cu DEMISIA un șef de întreprindere numit în funcție cu doar trei zile înainte de alegeri: „O femeie murea în brațele mele”

Social 07.06.2018 13:19 Vizualizări10838 Autor: Ziarul National
Primarul ales, Andrei Năstase, amenință cu DEMISIA un șef de întreprindere numit în funcție cu doar trei zile înainte de alegeri: „O femeie murea în brațele mele”


Un caz făcut public, ieri, pe rețelele de socializare l-a determinat pe primarul ales al capitalei, Andrei Năstase, să-l amenințe pe noul șef al Întreprinderii Municipale „Piața Centrală”, Octavian Bivol, cu demisia.

Mai exact, este vorba de cazul semnalat pe Facebook de Viorica Meșină care a salvat o vânzătoare ce murea „în brațele ei” la Piața Centrală, după ce a suferit un atac de cord.

Viorica Meșină remarca faptul că la Piața Centrală nu există niciun punct medical, iar Salvarea a ajuns greu.

Primarul ales al Chișinăului, Andrei Năstase, a mers acolo ieri la amiază, a investigat cazul și a cerut o întrevedere cu noul director al întreprinderii municipale, în calitate de cetățean, fiindcă mandatul de primar nu i-a fost validat deocamdată. Bivol a fost numit în funcție pe 31 mai curent, cu doar trei zile înainte de turul doi al alegerilor pentru funcția de primar al Chișinăului.

Dinu Plângău de la Partidul Platforma Demnitate și Adevăr susține că, ulterior, Năstase a mers la Primărie.

„Andrei Năstase, în calitate de locuitor al capitalei, a primit asigurări de la primarul interimar, Ruslan Codreanu, cât și de la directorul Pieții Centrale, Octavian Bivol, ca, până la sfârșitul zilei, să fie instalate două puncte medicale și locuri suplimentare de apă curgătoare. Cu calmul cu care ne-a obișnuit, pe final, Andrei Năstase i-a spus funcționarului proaspăt instalat: De drag de oameni, vă cer asta sub sancțiunea demiterii imediate după formalizarea mandatului”, a povestit pe Facebook Dinu Plângău.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md