Filip Kirkorov, subiect de glume pe Internet: Cânt pentru mâncare! Cât ar costa de fapt concertul interpretului la Sadova

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Interpretul rus Filip Kirkorov a ajuns subiect de glume pe Internet după ce președintele Igor Dodon a anunțat că acesta va cânta la Festivalul Mierii și Căpșunilor din satul său natal Sadova, absolut gratuit și va mânca la el acasă. Activistul Pavel Grigorciuk a plasat pe pagina sa de Facebook o poză cu interpretul rus, urmată de inscripția în limba rusă „cânt pentru mâncare”, făcând astfel trimitere la o frază asemănătoare prin care s-a făcut renumită socialista Marina Radvan. De altă parte, potrivit calculelor politicianului Renato Usatîi, un asemenea concert ar fi estimat la circa 130 de mii de euro.

„Filip Kirkorov vine ca un oaspete de-al meu, vine fără bani. Mâncarea – o să mănânce la mine acasă, la Sadova. Vine dimineață la orele 6-7 dimineața, duminică, pentru că are un program foarte încărcat și vine doar pentru jumătate de zi și seara târziu pleacă din Republica Moldova. De aceea, cazare nu va fi. Merge la mine acasă, la Sadova, apropo”, a menționat Igor Dodon fiind întrebat de jurnaliști cât îl costă și din ce resurse va cânta Filip Kirkorov la Sadova.

Șeful statului s-a arătat fericit că Kirkorov a acceptat să interpreteze câteva piese în satul său natal. „Eu cred că și pentru el va fi interesant să evolueze, pentru că este un artist de talie internațională, mondială, să evolueze într-un sat în Republica Moldova. Dar va fi și acest lucru, pe stadionul din satul Sadova”, a mai spus Dodon, invitând jurnaliștii la Sadova unde a promis că vor fi circa 30 de tone de căpșuni.

Cu o zi mai înainte, președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, participând la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8, a menționat că onorariul lui Filip Kirkorov este de circa 70-80 de mii de euro, circa 30-40 de mii euro ar costa scena și sunetul, iar lând în calcul cheltuielile pentru zbor suma finală ar fi de circa 130 de mii de euro.

„Eu tot am organizat concerte, dar, pe lângă asta, la Fabrica de Zahăr, în orășel (n.r. localitatea de baștină a președintelui „Partidului Nostru”), am instalat iluminat modern, am făcut trotuare, pentru copii am făcut ceva. El (n.r. Igor Dodon) stă cu premierul român, atunci când Guvernul României acordă un milion de lei pentru reparația grădiniței de copii, „Mulțumim Guvernului român”. Dar cum poți să mulțumești pentru un milion, de fapt, trebuie să mulțumești pentru orice ajutor, dar paralel să organizezi un concert de 2,5-3 milioane de lei. Iată ce nu înțeleg eu”, a afirmat atunci Renato Usatîi.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...