Ești tânără interesată de politică și diplomație? „Grow Me Up” vine cu o nouă provocare pentru tine

fe

„Grow Me Up” este un proiect care tinde să contribuie la soluționarea câtorva probleme semnificative pe care le au tinerele din Moldova. Ținând cont de aceste probleme, proiectul și-a propus, drept scop, prin intermediul trainigurilor, dezvoltarea pe plan personal și profesional a tinerelor.

Proiectul vine cu o nouă provocare pentru toate tinerele cu vârsta cuprinsă între 14-18 ani, care tind să se inițieze în politică.

Cu genericul „Ladies in Politics” , Grow Me Up își propune să creeze o comunitate de tinere dornice să afle de la doamne cu o vastă experiență în domeniu, cum este să fii politiciană, care sunt normele de conduită ale unei doamne ce activează în acest domeniu, care sunt barierele prin care trece o persoană politică pentru a-și atinge scopurile și, desigur, cum să livrezi discursuri persuasive, ce motivează și educă publicul.

Training-urile se vor desfășura de pe data de 19 iunie până pe 29 iunie, zi în care se vor face totalurile. Participantele vor avea ocazia să-și expună impresiile despre cele învățate pe parcursul celor 4 training-uri.

Nu ratați șansa de a vă iniția în politică și să vă înscrieți la acest proiect educativ. Data limită pentru înscrieri este data de 15 iunie. Aici găsești link pentru înregistrare. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente