(video) Renault i-a luat prin surprindere pe parizieni. A oferit servicii de taxi cu maşini istorice

Renault îşi sărbătoreşte în acest an aniversarea de 120 de ani de la fondare şi cu această ocazie a organizat o campanie neobişnuită pe străzile Parisului. Mai mulţi clienţi ai serviciului de taxi local Marcel Cab au fost transportați cu mașini istorice din muzeul Renault, dar şi cu unele moderne.

În timpul unei zile de lucru, la câţiva clienţi aleşi în mod aleatoriu au fost trimise şapte maşini importante din istoria trecută şi prezentă a Renault.

Printre acestea s-au numărat: Taxi de la Marne Type AG (taximetre care erau construite şi ofereau servicii de acest gen încă înainte de primul Război Mondial), sedanul 4CV cu motor pe puntea din spate şi care a fost lansat în anii 50, conceptul unic Project 900 lansat în anul 1959, sedanul 12 popular în anii 70, monovolumul Espace de primă generaţie, electromobilul modern Twizy şi conceptul cu autopilot SYMBIOZ.

Pentru a fi realizat acest filmuleţ s-au folosit mai multe camere ascunse, astfel încât să fie surprinse pe neaşteptate reacţiile oamenilor.

Vezi şi: (video) Premieră: Noul prototip cu autopilot de nivel 4 – Renault SYMBIOZ Demo car

Vezi şi: (video) GENEVA 2018: Premieră mondială – Renault EZ-GO este o maşină robotizată pentru călătorii în comun

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/