Principală  —  IMPORTANTE   —   Citiți joi în ZdG

Citiți joi în ZdG

În ediția din 7 iunie a Ziarului de Gardă aflați acuzațiile și dezvăluirile singurului polițist condamnat la închisoare în dosarul „Heroina”, dosar pe care justiția din R. Moldova l-a cercetat timp de zece ani.

Tot mâine aflați numele denunțătorului din dosarul de trafic de influență în privința politicianului și fostului deputat Iurie Roșca.

Joi citiți un reportaj despre lupta pentru supraviețuire a femeilor care au învins cancerul. Tot mâine aflați cum s-a dat ultimul sunet la școala cu doi învățători și 20 de elevi, dar și cum violența în școli este contestată, dar – „netratată”.

În ziarul din 7 iunie citiți un interviu cu cu Thomas Hammarberg, expert ONU, despre închisorile din regiunea transnistreană, drepturile copiilor, corupția și sistemul de justiție din R. Moldova, propaganda rusă și relația Chișinău-Tiraspol.

Politic:  Curtea Constituțională: limba rusă vs limba română

Actual:  Denunțătorul din dosarul lui Iurie Roșca

Dosar: „Heroina” justiției

Exclusiv: Interviu cu Thomas Hammarberg, expert ONU: „Judecătorii trebuie să fie independenți și să nu ia instrucțiuni de la politicieni sau de la oameni bogați”

Reporter Special: Învingătoarele

Trăind de Gardă: Ultimul sunet la școala cu doi învățători și 20 de elevi

Diaspora: La mii de kilometri distanță de patrie

Diaspora:  Ziua Italiei: Ce spun migranții din Moldova despre țara care i-a găzduit

Diaspora: Femeile, în frunte la SIFF

La Marginea Europei: Violența în școli – contestată, dar „netratată”

Editoriale

Aneta Grosu: Aula cu bani

Petru Grozavu:  Năstase primar: șansă sau cursă?

Alina Radu:  Ivan Ceban și detectorul de… adevăr

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.