Vino la cel mai complex seminar despre maternitate – „Opriți burtica – eu cobor”

opriti11

Fie că ești graviduță sau proaspătă mămică, fie că ești o femeie dornică de a naște în curând sau pur și simplu ești preocupată de maternitate, rezervează-ți un loc la seminarul „Opriți burtica – eu cobor”. Seminarul are loc mâine, 7 iunie 2018, de dimineață până seara, și va aduce în fața participantelor profesioniști ce vor aborda maternitatea din perspectivă medicală, psihologică, legislației, a esteticii, nutriției și sportului.

Speakerii evenimentului sunt ginecologul Maxim Călăraș, nutriționistul Elena Ozun, cosmetologul Ecaterina Lica, antrenorul-medic Denis Darabanschi, psihologul Anna Comendant, juristul Olga Comerzan și managerul general Antos Tatiana Ustica.

opriti12

Seminarul este organizat de blogul pentru femei Ladylike, al cărui autoare este Daniela Dermengi. Chiar pe 7 iunie, Daniela va împlini exact 39 de săptămâni de sarcină. Aceasta a fost curajoasă să organizeze evenimentul pe ultima sută de metri de sarcină și încurajează toate femeile să ducă un mod de viață cât mai activ în această perioadă.

opriti13

Evenimentul va fi susținut și de o listă lungă de parteneri, care vor avea grijă să încânte participantele cu daruri generoase.

„Rezervează-ți un loc și fă parte din comunitatea femeilor-mămici resposanbile care nu uită să fie în continuare femei frumoase și îngrijite”, te îndeamnă Daniela, organizatoarea evenimentului.

Biletele pot fi procurate de pe iticket.md. Alte detalii despre seminarul „Opriți burtica – eu cobor” puteți găsi aici

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente