Șofer beat, scos forțat din automobil de polițiștii din Bălți. A luat de la o spălătorie mașina unui bărbat ca să plece acasă// VIDEO

Un bărbat de 49 de ani a pus pe jar polițiștii din Bălți. Aceasta după ce a luat de la spălătoria auto unde lucra automobilul unui bărbat și a pornit spre casă. Șoferul beat a fost reținut în curtea unui bloc de locuit, iar rezultatul alcoolscopic a arătat 1.11 mg/l.

Cazul a avut loc pe 5 iunie, în jurul orei 20:00, când ofițerii de patrulare Nord au fost anunțați că pe o stradă din municipiul Bălți, șoferul unui automobil de model „Dacia Logan” este suspectat că ar fi în stare de ebrietate la volan.

Imediat, în direcția dată au fost îndreptați inspectorii de patrulare, care au observat mașina anunțată.

Șoferul se deplasa cu viteză excesivă, iar la cerințele legale de a stopa, conducătorul nu a oprit.

 În curtea unui bloc de locuit, angajații INP au scos forțat din automobil șoferul suspect. Acesta s-a dovedit un bărbat de 49 de ani, locuitor al orașului Bălți.

Fiind supus testului alcoolscopic, rezultatul a arătat 1.11 mg/l. Șoferul le-a spus ofițerilor de patrulare că este angajat  la o spălătorie auto din oraș și,fără permisiunea proprietarului automobilului, a luat mașina pentru a pleca acasă.

La locul reținerii a fost chemată grupa operativă pentru documentare.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.