12:39:59 19.04.2024
Stiri

ATAC FURIBUND al lui Voronin la adresa locuitorilor din Chișinău: „Votează cu ochii închiși”

Politică 06.06.2018 11:15 Vizualizări5756 Autor: Ziarul National
ATAC FURIBUND al lui Voronin la adresa locuitorilor din Chișinău: „Votează cu ochii închiși”


Alegerile din Chișinău ar fi demonstrat, în opinia liderului comuniștilor, Vladimir Voronin, o „cultura politică mai jos decât plintusul (plintă - n.r.)a electoratului din R. Moldova.

Vladimir Voronin este de părere că primarul ales, Andrei Năstase, nu va rezolva problemele capitalei, dar va folosi resursele administrative pentru a obţine mai multe mandate la alegerile parlamentare.

„În Chișinău n-o să se întâmple nimic. Aleșii la Primărie o să utilizeze resursele administrative pentru alegerile parlamentare și mai mult nimic. Chișinăuenii votează cu ochii închiși. Toți au văzut din primele zile că Dorin Chirtoacă nu este bun de nimic, dar l-au votat continuu. Asta e tragedia. Ani de zile a trăit într-un sat, apoi a venit în oraș și peste trei luni devine gorojanin (orășean - n.r.). Își cunoaște drepturile, dar nu conștientizează obligațiunile. De aceea în Chișinău se petrec aceste lucruri. Nu se votează conștient pentru persoana care să facă treaba, dar se votează geopolitic. Chiar dacă sunt o sumedenie de canale de televiziune, se vorbește foarte mult, cultura politică este mai jos decât plintusul”, a declarat Voronin, ieri-seară, la o emisiune de la TVC21.

În aceeași emisiune, Voronin a spus că nu l-a votat pe Andrei Năstase, fiindcă acesta nu ar avea nicio perspectivă la şefia capitalei, dar l-a înțepat și pe fostul său învățăcel, Ion Ceban, care nu ar fi pregătit pentru funcția de primar al Chișinăului.

Comunistul a mai dezvăluit că partidul pe care îl conduce va avea un candidat la alegerile locale din municipiul Chișinău ce vor avea loc în anul 2019, fără să facă public numele acestuia. Voronin a spus că și acum au avut o candidatură la alegeri, dar nu au participat, pentru a nu o „expune” pentru un an de mandat.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md