(foto) Fii gata de experiențe noi în această vară. Savurează gustul Berii Chișinău Nepasteurizată alături de prieteni

iPiccy-collage

Pentru că-și respectă consumatorii, Berea Chișinău de fiecare dată vine cu surprize noi. La începutul acestui sezon familia berii Chișinău dă jos cortina și lansează o bere plină de viață, cu un gust nou, proaspăt, care merită să fie savurat între prieteni.

Noutatea verii este Chișinău Nepasteurizată! Aceasta este o premieră, deoarece până acum nu ați avut ocazia să întâlniți un asemenea gust printre băuturile propuse de Berea Chișinău. Dar, să le luăm pe rând. Mai întâi de toate trebuie să înțelegem prin ce este specială berea Chișinău. Pentru a afla acest lucru, este recomandat să ajungeți la Efes Moldova, acolo unde din 2007 se organizează excursii tematice în incinta fabricii. Anume acolo, aveți ocazia să aflați tot ce vă interesează despre familia de produse Chișinău.

Aveți garantat un ghid, care este disponibil să vă răspundă la orice întrebare legată de producerea și consumul berii. Aici aflați prin ce este special fiecare produs, cum este corect să fie consumat și desigur care sunt noutățile în materie de bere. De exemplu, dacă nu ați știut, o bere are ritual de servire ce trebuie respectat pentru a-i simți gustul adevărat. Important este să atrageți atenție la miros, culoare și spumă, aceste trei elemente spun multe despre calitatea berii.

Efes-32

Aici aveți posibilitatea să fiți surprinși de numărul premiilor obținute, dar și de multe alte detalii interesante despre Berea Chișinău. La fel veți avea posibilitatea să degustați diferite tipuri de bere, îndrumați desigur de un berar profesionist, care vă învață cum să faceți acest lucru corect. La final de degustare aveți posibilitatea să achiziționați halbe sau alte produse cu branding Chișinău.

Efes-28 Efes-30 Efes-52 Efes-64 Efes-92 Efes-95

Iar drumul descoperirilor continuă, ca să vă convingeți de calitatea produsului veți merge într-un tur prin fabrică, unde veți vedea cu ochi proprii cum de fapt este produsă Berea Chișinău- de la etapa de fierbere până la îmbuteliere și plasarea etichetei, ambalarea și încărcarea pentru distribuție.

Efes-78 Efes-83 Efes-84 Efes-86

Iar acum să ne întoarcem la noutățile berii, de ce totuși Berea Chișinău este una de calitate? Mai întâi de toate, trebuie să menționăm ingredientele principale. Aici se respectă standardele ISO9001, iar pe teritoriul fabricii există o stație de epurare a apei artizanale, extrasă de la o adâncime de 98 metri. Berea Chișinău mai are ca ingrediente principale 2 tipuri de malț și 2 de hamei, iar în această vară, cei mai buni profesioniști Berea Chișinău au pregătit un produs special pentru tine și prietenii tăi – Chișinău Nepasteurizată.

Efes-1

Am pregătit cu multă pasiune o bere deosebită cu un gust plin și aromă bogată de hamei.

Această bere nu este supusă tratării termice, ca urmare berea își menține gustul proaspăt din fabrică.

Pentru un plus de savoare am folosit tehnologia modernă numită „dry hopping”, prin care berea după fermentare este hameiată la rece, ce permite păstrarea aromei bogate de hamei și a gustului plin al berii nepasteurizate.

Este o bere plină de viață ce se savurează cel mai bine ÎNTRE PRIETENI”, acesta este mesajul specialiștilor de la Bere Chișinău.

Efes-136

Echipa #diez a reușit să încerce gustul noii beri și da, am rămas impresionați, este un gust nou care diferă de ceea ce am obișnuit să gustăm de la Bere Chișinău. Am reușit să evidențiem mirosul și gustul aromat care ne-a cucerit pe toți. Este o bere numai bună pentru vară și cercul de prieteni.

Efes-146 Efes-154

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente