22:52:25 28.03.2024
Stiri

Polițiștii de frontieră din R. Moldova NU observă permisele de conducere FALSE? Șoferi din stânga Prutului, prinși în România

Social 05.06.2018 18:30 Vizualizări2296 Autor: Ziarul National
Polițiștii de frontieră din R. Moldova NU observă permisele de conducere FALSE? Șoferi din stânga Prutului, prinși în România


Poliţişti de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi cercetează trei șoferi din R. Moldova care conduceau mijloace de transport, deşi nu deţineau permise valabile, doi dintre ei prezentând la control documente false.

Pe 4 iunie curent, în jurul orei 2.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca s-a prezentat pentru a intra în România moldoveanu Gheorghe S., în vârstă de 44 de ani, la volanul unui microbuz înmatriculat în R. Moldova.

Bărbatul a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere valabil pentru categoriile „A" şi „C", iar pentru a putea conduce vehiculul la volanul căruia se afla avea nevoie de categoria „B".

Pentru a putea continua călătoria, pasagerul Nicolae C., și el cetăţean din R.Moldova, în vârstă de 22 de ani, s-a oferit să conducă microbuzul până la destinaţie, în Germania, prezentând un permis de conducere.

Oamenii legii din România au constatat că acest document este fals, iar bărbații sunt cercetați pentru conducerea unui vehicul cu permis de conducere necorespunzător, fals şi uz de fals.

De asemenea, astăzi, în jurul orei02.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa s-a prezentat la control pentru trecerea frontierei cetăţeanul din R. Moldova Valeriu P., în vârstă de 26 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen Sharan, înmatriculat în Cehia.

Pe lângă documentele de identitate, tânărul a prezentat şi un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din R. Moldova, valabil pentru categoriile „A2", „B" şi „C".

Polițiștii de frontieră din România au constatat că permisul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, fiind fals, deși acesta trecuse frontiera R. Moldova cu același document. Și acest șofer este cercetat pentru uz de fals.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md