/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Premierul Filip comentează perchezițiile de la ASEM: „Cineva își bate joc de viitorul Moldovei”

missing
05 iunie 2018, ora 15:36

Nu este vorba despre această mită, este vorba că cineva își bate joc de viitorul Moldovei. Noi putem să modificam cadrul legal, astfel încât să fim atrăgători pentru investitori, dar este și mai eficient să investim în educație, să oferim o astfel de educație ca tinerii noștri să deschidă întreprinderi. Eu nu ma uit prin prisma sumei de bani, prin asemena manieră se distruge viitorul și aruncă o pata asupra celor mulți care muncesc și se trudesc în sistemul de educație”, a declarat Filip.

Totodată, acesta s-a referit și la examenele care au loc în această perioadă a anului și a atenționat ca acestea să se desfășoare corect și obiectiv, iar elevii și studenții să fie apreciați pentru pentru cunoștințe.

Amintim că, ofițerii CNA și Procuratura Anticorupție au deconspirat rețeaua organizată, formată din zeci de persoane, între care lectori ai Academiei de Studii Economice din Moldova și mai mulți intermediari din afara instituției de învățământ, în urma unor informații, obținute din interiorul instituției vizate, dar şi din alte surse. Mai multe detalii AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram