/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Un moldovean, „hoț-acrobat” în Italia. Pătrundea în case prin ferestrele lăsate semi-deschise

05 iunie 2018, ora 16:03

Potrivit presei din Italia, carabinierii erau de mai mult timp pe urmele bărbatului. Moldoveanul pătrundea în case prin ferestrele lăsate semi-deschise de la etajele superioare ale caselor. Pe lângă această tehnică, bărbatul practica și găurirea ușilor.

Carabinierii au reușit să îl rețină după ce în una dintre locuințe a pornit alarma de securitate, iar pe acoperișul casei cineva încercat să fugă. Pe acoperișul casei, forțele de ordine au găsit o geantă în care era ascuns un set de unelte pentru pentru intrarea în locuințe, precum și un burghiu.

În casa moldoveanului au fost descoperit mai multe brățări, coliere, inele și cercei. Mai mult decât atât, bărbatul a prezentat și documente false pe numele unui cetățean român, care locuia de mai mult timp în Italia.

Conaționalul nostru a fost aretat și este bănuit de furt în locuințe, deținerea de documente false, șederea ilegală pe teritoriul Italiei, precum și declarații false.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram