/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Restricții de circulație pe strada București din centrul Capitalei. Cum va circula transportul public

missing
05 iunie 2018, ora 13:06

Astfel, în cadrul primei etape de executare a lucrărilor, intersecția străzilor București și Al. Pușkin va fi închisă, iar transportul public va circula după cum urmează:

Troleibuze:

– Ruta nr. 3 se anulează;
– Ruta nr. 2 se scurtează de la str. Gh. Asachi pe str. Pan Halippa, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit;
– Rutele nr. 10, 24 se scurtează până la strada 31 August 1989.

Microbuze:

Rutele nr. 101,125,154 și 185 se stabilesc după cum urmează: tur – de pe str. București pe str. Vl. Pârcălab, str. Al. Șciusev, str. Nicolae Iorga, str. București și în continuare pe traseele stabilite, retur – de pe str. București pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, str. M. Kogălniceanu, str. Vl. Pârcălab, str. București și în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram