/FOTO/ Un moldovean a vrut să introducă în țară un Mercedes de lux furat din Germania

05 iunie 2018, ora 09:14

Viorel S., cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 42 de ani, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, conducând o autoutilitară marca Mercedes Benz cu platformă pe care transporta un autoturism marca Mercedes Benz GLA.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul transportat figurează ca fiind furat, semnalare introdusă de către autorităţile din Germania.

Bărbatul a declarat că a preluat autoturismul împreună cu documentele acestuia de la un bărbat din Ploieşti, urmând să-l transporte în Republica Moldova, şi că nu avea cunoştinţă că figura ca fiind sustras.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul în valoare de 125.510 lei românești a fost reţinut în vederea continuării cercetărilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram