(foto) Bucate savuroase, muzică bună și activități distractive. Cum a fost la Food Fest, unul dintre cele mai gustoase festivaluri

MAIN PHOTO

Unul dintre cele mai gustoase festivaluri ale verii a avut loc în această duminică. La Food Fest s-au adunat peste 3000 de oaspeți care s-au delectat cu bucate de la cele 25 restaurante care au pregătit cele mai gustoase meniuri. Vizitatorii au fost întâmpinați de eroii zglobii ai festivalului: burgerul, banana și o sticlă cu băutură răcoritoare.

În zona Food & Drinks a fost forfotă multă, oaspeții au studiat bucatele restaurantelor participante la eveniment şi, desigur, le-au savurat pe toate. În meniurile restaurantelor s-au găsit bucate cu carne de pui, vită, prepeliţă, porc, precum burgere, hotdog-uri, pite, sarmale, dar şi mâncare vegetariană şi vegană.ambianta 2 concurs 1  food and drinks 5     MAIN PHOTO masterclass 3 Iubitorii de dulce şi-au găsit bucatele perfecte: vafe de HongKong, biscuiţi şi croasanţi, muffin-uri şi desigur, înghetaţă delicioasă din partea partenerului general al evenimentului, înghețata Sandra.
Băuturile alcoolice şi nealcoolice, precum berea, cocktailurile, și lemonadele au fost remediul perfect pentru răcorire şi înviorare. Iar apa plată și carbogazoasă au fost asigurate de partenerul evenimentului – Gura Căinarului.

Food and drinks 4

Food and drinks

La cel mai gustos festival al verii, copii nu au avut timp să se plictisească.Varietatea de activităţi în zona Kids area a adunat sute de copii. Pentru ei a fost pregătit un bazin uriaş cu mingi colorate, o galerie de picturi în aer liber şi o mulţime de jocuri distractive. Bucătăria moleculară şi experiementele educative din partea centrului Mendelevium au provocat cei mai curioşi adulţi să urmărească şi să participe la activităţi.

kids area 4

kids area 1

kids area 6

Oaspeții, care au dorit să ia o pauză de la mâncare, au ales să petreacă timpul în zona Relax & Games pe beanbag sau covoraşe tradiţionale, să joace badminton, frisbee sau jocuri de societate.

Zona de masterclass-uri „Better food better mood” organizată de către partenerul evenimentului Casa Rinaldi, a fost foarte populară. Gurmanzii curioşi au participat la ateliere de pregătire a bucatelor italiene prezentate de bucătarul-şef Iurie Pârcălab, care a preparat risotto alla pugliese, linguine alla siciliana, maniche corte alla toscana, lenticchie alla umbra, branzino alla emiliana, tiramisù all’ananas. Pe lângă bucatele preparate şi degustate de către participanţii atelierelor, Casa Rinaldi a oferit diverse cadouri celor mai isteţi participanți.

scena 2

În zona scenei, concursurile gastronomice unice au atras atenția tuturor oaspeților. Participanții au avut în față provocări gustoase, dar și premii delicioase. În cadrul tombolelor, oaspeții au câștigat zeci de premii, precum seturi din partea companiei Makfa, seturi pentru frigărui de la METRO, Cash and Carry și bere de la partenerii Bergenbier.
Mâncarea este digerată mai bine în tandem cu muzică bună, iată de ce nimeni nu s-a plictisit și a dansat sub ritmurile invitaților pe scenă: Magic Flower (dj proiect), trupa The Glimpse, Laura Bodorin Funky Trio și Geta Burlacu Band.

scena 4

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente